Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halit Özgür Sarı kimdir? Yabani Ali Yaman kimdir? Yabani Ali Yaman gerçek adı ne, kaç yaşında?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Yabani dizisi başrol oyuncusu Ali Yaman ile ilgili birçok soru merak ediliyor. Ali Yaman geçmişte yaşadıklarını anlatırken, başından geçen olayları da yavaş yavaş hatırlıyor. Peki, Yabani dizisi Ali Yaman kimdir? Yaman gerçek adı nedir? Yaman kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 20:17
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Halit Özgür Sarı kimdir? Yabani Ali Yaman kimdir? Yabani Ali Yaman gerçek adı ne, kaç yaşında?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve annesiz babasız çocukların yaşadığı dramı anlatan Yabani dizisi ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına geldi. Dizide birçok önemli olay yaşandı. Neslihan Soysalan oğlu'nu yıllar boyu aradıktan sonra oğlu biran da çıka geldi ve amansız bir şekilde diğer kardeşi ile tartışırken annesini yaraladı. Bunun üzerine işler daha da gelişmeye başladı. Peki, Yabani dizisi Ali Yaman kimdir? Yaman gerçek adı nedir? Yaman kaç yaşında? İşte detaylar...

Yabani dizisi Yaman kimdir

Yabani dizisi Yaman kimdir?

Elinden çok şey alınmış bir kişiydi ve bu nedenle sahip olduğu en küçük şeyin bile değerini çok iyi biliyordu. Hayat boyu vazgeçmediği, sadık dostlarıyla bir dünya kurabilmişti. Sokakta karşılaştığı tüm zorluklar, onun kalbini karartmak yerine daha da güçlendirmişti. Bu nedenle, içinde her zaman umut yeşertmeyi başarabilirdi. Yokluk, açlık ve hor görülme gibi zorlukları yakından tanıyordu, ama yaşadıklarına saplanıp kalmazdı. Yaman için imkansız diye bir şey yoktu. Gücünü ailesi yerine koyduğu dostlarından, ya da daha doğru bir ifadeyle sokaklardan seçtiği kardeşlerinden alırdı. Onlar için gerektiğinde canını verirdi, gerektiğinde can alırdı.

Yabani dizisi Yaman gerçek adı nedir

Yabani dizisi Yaman gerçek adı nedir?

İstanbul'un 4 Ekim 1993 doğumlu yetenekkli oyuncunun gerçek adı Halit Özgür Sarı. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Oyunculuk serüvenine, 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı ve bu projedeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Hakan Muhafız ve Şampiyon gibi dizilerde ve Geçen Yaz adlı filmde kariyerine devam etti. "Kardeşlerim" dizisinde başrol oynayarak büyük bir hayran kitlesi edindi ve izleyicilerden büyük övgü aldı. Son olarak, "Gizli Saklı" adlı projeyle ekranlara geri döndü ve izleyicilerle buluştu. Sarı, her yeni projede yeteneklerini göstermeye ve büyümeye devam ediyor.

Yabani dizisi Yaman Halit Özgür İnstagram hesabı?

İnstagram'da @halitozgursari hesabını kullanmaktadır. Sosyal medya hesabında 1.7 milyon takipçisi, 576 takip ettiği kişi ve 80 gönderisi vardır.

Yabani dizisi Yaman boy, kilo?

Dizinin başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı, 1.78 cm boyunda ve 66 kilodur.

Yabani dizisi oynadığı dizi ve filmler nelerdir?

Diziler

Dizi Adı Karakter Yıl
Gizli Saklı Pamir/Levent 2022
Kardeşlerim Kadir Eren 2021-2022
Hakan: Muhafız Arif 2020
Kırmızı Oda Murat Sarsılmaz 2020-2021
Şampiyon Kerem Yılmaz 2019-2020
Diriliş Ertuğrul Süleyman Alp 2018-2019

Filmler

Film Adı Karakter Yıl
Geçen Yaz Burak 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.