Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fulya Öztürk ne iş yapıyor? Fulya Öztürk kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Son günlerde Filistin ve İsrail arasında yaşanan savaşı anbean takip eden ve bir an olsun sahadan ayrılmayan Fulya Öztürk dikkat çeken bir haberci olmaya devam ediyor. Karabağ’daki çatışmaları yakından takip etmesiyle 6 Şubat deprem felaketinin her anını aktarmasıyla cesaretini ortaya koymuştu. Fulya Öztürk ile ilgili arama motorlarında birçok soru aratılıyor. Peki, Fulya Öztürk ne iş yapıyor? Fulya Öztürk kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Fulya Öztürk ne iş yapıyor? Fulya Öztürk kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Son günlerde İsrail ve Filistin arasında yaşanan saldırıları her an takip eden ve bölgeden bir an olsun ayrılmayan Fulya Öztürk cesaretiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Son olarak İsrail’in Gazze’ye roket saldırılarında patlamaların neredeyse hedefi olan basın mensuplarının arasında bulunan Fulya Öztürk, yaşadıkları o korkunç dakikaları CNN Türk ekranlarına anlattı.

fulya öztürk nereli

Cesaretiyle herkese örnek olan Fulya Öztürk izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık araştırılıyor. Peki, Fulya Öztürk ne iş yapıyor? Fulya Öztürk kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte çok merak edilen bu soruların cevabı…

fulya öztürk nerede doğdu

Fulya Öztürk kimdir?    

Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 yılında Adana’nın Seyhan ilçesinde doğmuştur. Çocukluk ve ergenlik yıllarını Adana’da geçirdi. Lise eğitimini Adana’da bulunan Gündoğdu Koleji’nde tamamlamıştır. Ailesi her zaman avukat olmasını istemiştir. Fakat Fulya Öztürk’ün hayali her zaman gazetecilik yapmak olmuştur. Üniversite’de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü kazanmıştır.

fulya öztürk kaç yaşında

Üniversite eğitimi devam ederken sektörün içerisinde yer almaya başlamıştır aynı zamanda diksiyon eğitimleri de almaya başlamıştır. Üniversite öğrencisiyken televizyonculuk kariyerine ilk adımı atmıştır ve daha 18 yaşında bir genç kızken Doğan TV’de yayınlanan Staj On Air isimli programda ve Star TV iç yapımlarında stajyerlik yapmıştır.

fulya öztürk ne iş yapıyor

Fulya Öztürk ne iş yapıyor?

Fulya Öztürk’ün henüz 18 yaşındayken sektöre adım attığını söylemiştik. Profesyonel kariyeri ise çok geçmeden başlamıştır. Henüz 19 yaşındayken 2008 yılında CNN’de Türk programlar departmanında çalışmaya başlamıştır. Burada 2 yıl çalıştıktan sonra 21 yaşında 2010 yılında CNN Türk Haber Merkezinde görev almaya başlamıştır. Bu görevi sürdürürken birçok belgesel ve haberde kurgu yaparak yeteneğini göstermiştir.

fulya öztürk kilosu

2013 yılında Fulya Öztürk’ün saha muhabirliği görevi başlamıştır muhabir olarak izleyicinin karşısına çıkan Öztürk, bu konuda da oldukça başarılı olduğunu kanıtlamıştır. Fulya Öztürk kariyeri boyunca birçok üniversite ve dernekten ödüller almıştır.

fulya öztürk kilosu boyu yaşı

Fulya Öztürk’ün akıllara kazınan haberlerinden bazıları şu şekilde:

"Kobani'den kaçan Suriyeli Besma'nın Hikayesi" (2014)

"Türkiye'de Romatolog yok" (2014)

"Üniversite hastanelerinde hasta yakınlarından istenen medikal malzeme" (2015)

"Bir doktorun 36 saat nöbet çilesi" (2015)

“Suriyelilerin Türkiye'ye kaçak yollarla göç etme serüvenini anlattığı ‘Sığınamayanlar’ belgeseli“(2015)

Fulya Öztürk büyük emek vererek ortaya koyduğu Sığınamayanlar belgeseli ile 2015'te “Yılın Muhabiri” ve “En İyi Özel Haber” dallarında ödüllere layık görüldü.

Bunların ardından 2018 yılında yaşanan Çorlu Tren Faciası ile ilgili canlı yayınalar yaptı, yaşanan faciayı gözler önüne serdi. İnsani Yardım Vakfı yetkilileri ile birlikte Etiyopya, Somali gibi Afrika'nın yoksul ülkelerine giderek Türkiye'den giden yardımları görüntüledi.

fulya öztürk yaptığı işler

2020 yılına gelindiğinde ise Dağlık Karabağ Savaşı'nı bölgeden takip etti ve yaşananları anbean aktardı. Cudi Dağı’nda gerçekleştirilen askeri operasyonları yakından takip etti. Elazığ Depreminde yaşananları ve arama kurtarma çalışmalarını bölgeden takip etti. Karabağ'da yaşadıklarını bir mini-belgeselle anlattı.

fulya öztürk aldığı ödüller

Ekranlara sunucu olarak dönüşü ise 2021 yılında oldu. 12 Temmuz 2021 tarihinde FOX Tv ekranlarına geçti ve Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sundu. Bu programda kayıp kişilerin bulunması, faili meçhul cinayetlerin çözülmesi gibi konuların işlendiği programla "En İyi Gündüz Kuşağı" ve "En İyi Realite Programı" dallarında ödül aldı. 10 haziran 2022 tarihinde son bölümüyle ekranlara veda etti.

fulya öztürk gazze

2022 yılında yeniden CNN Türk ekranlarına dönen Fulya Öztürk hem saha muhabirliği yaptı hem de CNN TÜRK Haber Merkezi’nin Özel Haberler Şefi olarak görev aldı. Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Rusya'ya giderek Moskova izlenimlerini seyirciye aktardı.

fulya öztürk cnn

Son olarak 14’üncü gününde devam eden İsrail ve Filistin arasındaki savaşı anbean takip eden Fulya Öztürk, maruz kaldıkları patlama anlarını izleyicilere aktardı.

fulya öztürk evli mi

Fulya Öztürk boyu ve kilosu?

Boyu 169 cm olan Fulya Öztürk 55 kilodur.

fulya öztürk nerede görev yaptı

Fulya Öztürk kaç yaşında?

1989 doğumlu olan Fulya Öztürk 34 yaşındadır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.