Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ece Melike Candan ne iş yapıyor, kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı nedir?

Son dönemlerde Youtube’de çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Ece Melike Candan izleyiciler tarafından oldukça merak edilen bir isim haline geldi. Sevgilisi ile birlikte çektikleri videolarla sevilen çift hakkında birçok soru merak ediliyor. Ece Melike Candan sosyal medyanın yükselen isimleri arasına girmeyi başararak takipçileri tarafından çok sevilen bir isim olmayı başarmıştır. Peki, Ece Melike Candan ne iş yapıyor, kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı nedir? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ece Melike Candan ne iş yapıyor, kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı nedir?

Sosyal medyada henüz yeni yeni tanınmaya başlayan ve hakkında birçok şey merak edilen isimlerden biri de Ece Melike Candan’dır. Sempatik ve güzel fenomen hem İnstagram’da hem de Youtube’de çektiği videolarla kullanıcılar tarafından çok sevilmektedir. Ece Melike Candan’ı takip edenler veya yeni takip etmeye başlayanlar onun hakkında birçok şeyi merak ediyor. Peki, Ece Melike Candan ne iş yapıyor, kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı nedir? işte detaylar…

ece melike candan ne iş yapıyor

Ece Melike Candan kimdir?

Sosyal medya fenomeni olarak bildiğimiz Ece Melike Candan son dönemlerde sosyal medyadaki yükselişiyle dikkat çekiyor. Takipçi sayısı her geçen gün artan güzel fenomen Youtube’de çektiği videolarla ve İnstagram paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor. Takipçilerinin de yakından ilgi gösterdiği başarılı isim, son olarak ağladığı anlarla gündeme oturmuştu.

ece melike candan ve sevgilisi

Ece Melike Candan günümüzde aktif olarak sosyal medyaya içerik üreten ve videolar çeken bir isimdir. Güzel fenomen Belçika'da Antwerp'te eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun olmuştur. Şu an Youtube’ye içerik üretmektedir. Kaç yaşında olduğu ile ilgili net bir bilgi olmamakla birlikte 25 yaşında olduğu tahmin edilmektedir.

melike ve yağız youtube

Ece Melike Candan ne iş yapıyor?

Aktif olarak Youtube ve İnstagram’da faklı içerikler üreterek takipçileriyle paylaşan Candan, bir dönem reklam alanında çalışmalar yapmıştır. Sosyal medya için içerikler üretmiştir ve yazmıştır. Şu an ise bir şirkette yapımcı asistanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda sevgilisiyle ortak yürüttüğü bir ‘Yağız ve Melike’ isimli bir Youtube kanalı vardır.

ece melike candan kaç yaşında

Ece Melike Candan evli mi, sevgilisi var mı?

Ece Melike Candan bekardır. Yaklaşık 3 yıldır yine kendisi gibi fenomen ve dijital içerik üretici olan Yağız Kurtuluş ile bir ilişkisi vardır. Birlikte çektikleri Youtube videolarıyla büyük beğeni toplayan çift oldukça sevilmektedir.

ece melike candan instagram

Ece Melike Candan İnstagram hesabı nedir?

Başarılı fenomen Ece Melike Candan’ın İnstagram hesabı @ecemelikec'tir.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.