Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Deniz Baysal Yurtcu uzun yıllardır ekranlarda gördüğümüz ve oynadığı her karakterle akıllara kazınan oldukça başarılı bir oyuncu olarak biliniyor. Özel hayatını ve evliliğini gözlerden uzak yaşayan Baysal son olarak Teşkilat dizisindeki performansıyla izleyiciden tam not alarak güçlü oyunculuğunu bir kez daha göstermiş oldu. Teşkilat dizisinden sonra hayran kitlesi ve sevenleri artan Deniz Baysal’ın hayatı oldukça merak ediliyor. Kullanıcılar arama motorlarında Deniz Baysal Yurtcu ile ilgili merak ettiklerini araştırıyor. Peki, Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 13:46
Kaynak: Hilal Baldemir
Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemlerde Türk televizyonlarında oldukça sevilen ve reyting rekorları kıran dizilerden biri olan Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtcu buradaki performansıyla seyirciden tam not alıyor. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle seyirciden tam not alan Deniz Baysal Yurtcu özel hayatıyla da oldukça merak edilen isimlerden biri. Uzun yıllar birliktelik yaşadığı solist Barış Yurtcu ile evlenen Deniz Baysal evliliğini de gözlerden uzak yaşıyor. Peki, Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Deniz Baysal Yurtcu kimdir?

Güzel oyuncu Deniz Baysal 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlköğrenim eğitimini Karşıyaka İlköğretim Okulunda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesinden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitiminin yanı sıra birçok oyunda da rol aldı. Üniversite eğitimi için Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümünü tercih etti fakat oyunculuğa devam ettiği için buradaki eğitimini tamamlayamadı.

deniz baysal yurtcu kimdir nerelidir

Deniz Baysal profesyonel olarak ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında yaşadı. İlk olarak, 2011 yılında FOX TV’de yayımlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı.

Deniz Baysal Yurtcu 2019 yılında solist Barış Yurtcu ile hayatını birleştirdi ve günlerce konuşulan bir düğün yaptı.

Deniz Baysal Yurtcu kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Deniz Baysal Yurtcu uzun yıllardır birçok farklı dizi ve filmde rol almıştır aynı zamanda reklam filmlerinde de sık sık karşımıza çıkmaktadır. 1991 doğumlu olan oyuncu 32 yaşındadır. İzmirlidir.

2014

Kaçak Gelinler - Sezon 1

2015

Beyaz Yalan - Sezon 1

2016

Sevda Kuşun Kanadında - Sezon 1

2023

Ne Gemiler Yaktım - Sezon 1

2021

Teşkilat - Sezon 1

2020

Hizmetçiler - Sezon 1

2019

7. Koğuştaki Mucize

2017

Fazilet Hanım ve Kızları - Sezon 2

2017

Fazilet Hanım ve Kızları - Sezon 1

2016

Sol Şerit

2016

Rüzgarın Kalbi - Sezon 1

2011

Derin Sular - Sezon 1

Deniz Baysal Yurtcu şu an hala güncel olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin karakterine hayat vermektedir. dizinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan ve Erkan Kolçak Köstendil yer almaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.