Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cansu Dicle Tosun kimdir? Kirli Sepeti Medine kimdir? Kirli Sepeti Medine gerçek adı ne, kaç yaşında?

Kirli Sepeti dizisi yeni başlayan diziler arasında şimdiden yerini almaya başladı. İzleyenler fragmanlardan dahi oldukça güzel bir dizi olabileceğini dile getiriyor. Kirli Sepeti Rabia Soytürk kaç yaşında, boyu, kilosu nedir? Medine hangi dizilerde oynadı? Merak içinde aramaya devam ediyorlar. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 16:35
Kaynak: Aziz Selim
https://www.yalovahayat.com/
Cansu Dicle Tosun kimdir? Kirli Sepeti Medine kimdir? Kirli Sepeti Medine gerçek adı ne, kaç yaşında?

Kirli Sepeti daha başlamadan dizi konusu ile sosyal medya da oldukça popüler olmaya başladı. Kirli Sepeti oyuncuları arasında yer alan Cansu Dicle Tosun en çok merak edilen karakterler arasında yer alıyor. Kirli Sepeti dizisi yeni başlayan diziler arasında şimdiden yerini almaya başladı. İzleyenler fragmanlardan dahi oldukça güzel bir dizi olabileceğini dile getiriyor. Kirli Sepeti Rabia Soytürk kaç yaşında, boyu, kilosu nedir? Medine hangi dizilerde oynadı? Merak içinde aramaya devam ediyorlar. İşte detaylar...

Kirli Sepeti Medine Kimdir?

Kirli Sepeti Medine, bir karakterdir ve bu karakteri Cansu Dicle Tosun canlandırmaktadır. Cansu Dicle Tosun, Türk dizi oyuncusu ve modeldir.

Kirli Sepeti Cansu Dicle Tosun Kimdir?

Kirli Sepeti Cansu Dicle Tosun Kimdir?

Cansu Dicle Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya'da doğan Türk dizi oyuncusu ve modeldir. Genç yaşlarda modellik kariyerine başlayan Tosun, Alman markaları için profesyonel olarak fotoğraf çekimlerinde yer almıştır. Bale eğitimi aldığı Alman Operası'ndan sonra dans alanında da kendisini geliştirmiş ve oyunculuk eğitimi için ActorsSpace ve Ivanna Chubbuck gibi önemli okullarda dersler almıştır.

2011 yılında Türkiye'ye dönerek TRT 1'de yayınlanan "Küçük Hanımefendi" dizisinde başrol oynamış ve bu dizi ile tanınmıştır. Ardından "Kayıp Şehir" (2012), "Bugünün Saraylısı" (2013-2014), "Göç Zamanı" (2016), "Familya" (2016), "Bir Deli Sevda" (2017) gibi farklı projelerde rol almıştır. 2018-2019 yıllarında TRT 1'de yayınlanan "Mehmetçik Kut'ül Amare" dizisinde önemli bir karakteri canlandırmıştır.

Cansu Tosun, sinema dünyasında da yer almış ve "İksir" (2013) ve "I am you" (2019) gibi filmlerde rol almıştır. Ayrıca, Fransız yönetmen Luc Besson'un "Anna" adlı filmi ve "Beni Sev" isimli bir sinema filmi projeleri üzerinde çalışmıştır.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, Alman müzisyen Moses Pelham'ın bir müzik videosunda ve kendi yazıp yönettiği "Alive" adlı kısa filmde de yer almıştır.

Cansu Tosun, çok yönlü yetenekleri ile Türk televizyon ve sinemasında tanınmış bir isim olarak kariyerine devam etmektedir.

kirli sepeti medine kimdir

Kirli Sepeti Medine (Cansu Dicle Tosun) Boy ve Kilo Bilgisi

Cansu Tosun'un boyu 1.64 cm kilosu ise 53 kg'dır. Burcu ise kovadır.

Kirli Sepeti Medine Kaç Yaşında?

Cansu Dicle Tosun, 2023 yılı itibarıyla 35 yaşındadır.

Kirli Sepeti Medine'nin Sevgilisi Kimdir?

Cansu Dicle Tosun'un sevgilisi veya ilişki durumu halka açıklanmış değildir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.