Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemlerde oynadığı dizilerin özellikle yurtdışında çok fazla sevilip izlenmesi ile birçok ülkede büyük hayran kitlelerine sahip olan ve gittiği ülkelerde hayran izdihamına neden olan Can Yaman ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Oyunculuk serüveni henüz çok yeni olmasına rağmen hayranları bir hayli fazla olan Can Yaman bu anlamda da oldukça dikkat çekmektedir ve daha fazla merak edilmektedir. Can Yaman’ı sevenler hakkında merak edilenleri, nereli olduğunu ve kaç yaşında olduğunu araştırıyor. Peki, Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 16:03
Kaynak: Hilal Baldemir
Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz ve özellikle sosyal medyada yer alan videolarıyla sık sık gündem olan Can Yaman hakkında merak edilenler araştırılıyor. Yurtdışında bulunan büyük hayran kitlesi şaşkınlıkla karşılanan Can Yaman’ın neden bu kadar sevildiği de merak konusu oluyor. Yer aldığı dizilerin farklı ülkelerde yayınlanmasının ardından birçok ülkede çok fazla sevilmeye başlayan Can Yaman sık sık farklı ülkelere seyahat ediyor ve buradaki hayranlarıyla bir araya geliyor. Hatta öyle ki Can Yaman’ın gittiği yerlerde hayranları adeta izdiham yaratıyor. Bu durum ünlü oyuncunun daha fazla merak edilip araştırılmasına neden oluyor. Peki, Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

can yaman kimdir

Can Yaman kimdir?

Can Yaman 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul Suadiye’de dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğu olan Yaman henüz 5 yaşındayken annesi ve babası boşanmıştır. Bu durumun ardından Can Yaman hafta içi annesiyle hafta sonları ise babasıyla vakit geçirmiştir. Yaman’ın büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir.

can yaman nereli

Başarılı bir eğitim hayatı olan Can Yaman ilkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İstanbul İtalyan lisesinde tamamlamıştır. Lisenin son yılında öğrenci değişim programına başvuran Can Yaman lise son sınıfı Amerika‘da Ohio’da okumuştur. Üniversite için ise babasının tavsiyesini dinleyerek Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesine burslu olarak girmiştir ve 2012 yılında mezun olmuştur. Can Yaman üniversitede yine değişim programıyla Washington’a gidip orada hukuk dersleri almıştır.

can yaman kaç yaşında

Mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburi stajının 6 ayını Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada yapmıştır. Fakat bir süre sonra avukatlığın sıkıcı olduğuna karar vererek kız arkadaşının önerisiyle oyunculuğa yönelmiştir. Can Yaman aynı zamanda İtalyanca, İngilizce ve Almanca dillerini çok iyi bilmektedir.

Lisanslı basketbolcu olduğu bilinen yakışıklı oyuncu çocukluk yıllarında Tekelspor'da basketbol oynamıştır ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmiştir. Oyunculuk kariyeri henüz çok yeni başlayan Can Yaman kısa süre içerisinde çok fazla projede yer almış ve neredeyse hepsinde de başrol oynamıştır.

Can Yaman kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? 

Can Yaman avukatlığı bıraktıktan sonra 2014 yılında Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Can Yaman ilk olarak ekranlarda 2015 yılında yayımlanmaya başlayan "İnadına Aşk" isimli diziyle görülmeye başlamış daha sonra ise sırasıyla, 2016'da "Hangimiz Sevmedik", 2017'de "Dolunay" ve 2018'de "Erkenci Kuş" gibi dizilerde başrol olarak karşımıza çıkmıştır.

Filmleri ve Dizileri:

2018 - Erkenci Kuş (Can Divit ) (TV Dizisi)

2017 - Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)

2016 - Hangimiz Sevmedik (Tarık) (TV Dizisi)

2015 - İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)

2014 - Gönül İşleri (Bedir) (TV Dizisi)

1989 doğumlu olan Can Yaman 34 yaşındadır ve Akrep burcudur. Özellikle kaslı vücuduyla dikkat çeken Yaman spora çok önem vermektedir. 1.83 boyunda olan Can Yaman 80 kilodur.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.