Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berke Juan kaç yaşında? Berke Juan gerçek adı nedir? Berke Juan kimdir?

Son günlerde öne çıkan isimlerden biri olan Berke Juan ile ilgili araştırmalar yapılmakta. Bu nedenle birçok kişi Berke Juan ile ilgili araştırmalar yapmakta. Peki, Berke Juan kaç yaşında? Berke Juan gerçek adı nedir? Berke Juan kimdir? Berke Juan twitter, x, tiktok, instagram, facebook hesabı nedir? İşte tüm detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 18:03
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Berke Juan kaç yaşında? Berke Juan gerçek adı nedir? Berke Juan kimdir?

Sosyal medya da son zamanlarda oldukça etken olup, birçok kişi tarafından takip edilen fenomenler arasında yer alan Berke Juan birçok kişinin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Takipçileri kendisi ile ilgili arama motorlarında birçok arama yapmaktadır. Peki, Berke Juan kaç yaşında? Berke Juan gerçek adı nedir? Berke Juan kimdir? Berke Juan twitter, x, tiktok, instagram, facebook hesabı nedir? İşte tüm detaylar.

Berke Juan kaç yaşında

Berke Juan kaç yaşında?

Berke Juan, dünyaya 17 Haziran 2003 tarihinde gelmiştir. Bu bilgiye göre, Berke Juan'ın şu anda 2023 yılı itibariyle 20 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Berke Juan gerçek adı nedir

Berke Juan gerçek adı nedir?

Sosyal medya da tanınan birçok kişi ile ilgili bilgiler merak edilmektedir. Berke Juan gerçek ismi ne olduğu sık sık araştırılmaya başladı. Berke Juan takma ismini kullanan fenomenin gerçek adı Berke Sezer Yardım olduğunu söyleyebiliriz.

Berke Juan kimdir

Berke Juan kimdir?

Berke Juan, 17 Haziran 2003 tarihinde Trabzon'da doğan, asıl adı Berke Sezer Yardım olan bir sosyal medya fenomenidir. Bu genç yetenek, YouTube'da 1.1 milyon abonesi bulunan ve içerikleriyle geniş kitlelere ulaşan bir Youtuber olarak öne çıkıyor. Berke Juan, sadece YouTube'da değil, aynı zamanda TikTok, Instagram ve Twitter gibi diğer sosyal medya platformlarında da büyük bir takipçi kitlesine sahip. 1.68 boyundaki Berke Juan, ikizler burcu olup, doğal ve içten kişiliği ile dikkat çekiyor. Trabzonlu olması da ona özgü bir kimlik kazandırıyor. 17 yaşında olan Berke Juan, sosyal medya üzerinden paylaştığı eğlenceli ve samimi içerikleriyle gençler arasında popülerliğini sürdürüyor. Sosyal medya fenomenliğindeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Berke Juan, genç yaşına rağmen büyük bir etki yaratmayı başarmış bir isimdir.

Berke Juan sosyal medya hesabı nedir

Berke Juan sosyal medya hesabı nedir?

Berke Juan Youtube hesabı : @Berke Juan

Berke Juan İnstagram hesabı : @berkejuan

Berke Juan Tiktok hesabı : @berkejuan

Berke Juan Twitter hesabı : @berkejuan2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.