Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beren Saat Kimdir? Beren Saat Kaç Yaşında? Nereli, Evli mi? Boyu, kilosu kaç?

Türk televizyonlarının en unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu’nun akıllara kazınan karakteri Bihter Ziyagil’e hayat veren Beren Saat oynadığı her dizide izleyicide iz bırakan bir oyunculuk sergiliyor ve yıllar geçse de hafızalardan silinmiyor. Arama motorlarında oldukça sık aranan konulardan biri de Beren Saat kimdir? Beren Saat kaç yaşında? Beren Saat nereli, evli mi? gibi sorulardır. Beren Saat ile ilgili merak edilen soruların cevabı haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Beren Saat Kimdir? Beren Saat Kaç Yaşında? Nereli, Evli mi? Boyu, kilosu kaç?

Güzel oyuncu Beren Saat kullanıcılar tarafından oldukça merak edilen hakkında araştırma yapılan isimlerden bir. Oynadığı her projede adından söz ettiren ve akıllara kazınan bir oyunculuk sergileyen Beren Saat en çok da Aşk-ı Memnu’da oynadığı Bihter Ziyagil karakteriyle akıllara kazındı.  

Beren Saat

Günümüzde hala ekranlarda gündüz kuşağında yayınlanan dizi milyonlar tarafından izlenmektedir. Hatta öyle ki dizide Beren Saat’in hayat verdiği Bihter Ziyagil karakterinin replikleri bile akıllara kazınmış ezberlenmiştir.

Bu kadar başarılı ve güzel bir oyuncu olmanın cilvesi de her anlamda merak edilmek ve araştırılmaktadır. Peki Beren Saat kimdir? Beren Saat kaç yaşında? Beren Saat nereli, evli mi? gibi sorulardır. Beren Saat ile ilgili merak edilen soruların cevabı haberimizde…

Beren Saat 1

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat annesi Ayla Saat’tir. Beren Saat’in kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. Beren saat ilk ve ortaöğretimini Ankara Ted Koleji’nde tamamlamıştır. Ardından üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etmiştir.

Beren Saat oyunculuğa üniversite döneminde adım atmıştır. Saat’in üniversite okuduğu dönemde yayınlanan Türkiye’nin Yıldızları adlı programa başvurusu kabul edilince programa katıldı ve programı ikinci olarak bitirdi. Yarışmayı düzenleyen ekip arasında yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kardeşi bulunuyordu ve Saat’in yeteneklerinden kardeşine bahsedince Beren Saat için şöhretin kapıları aralanmış oldu.

Beren Saat 2

Kısa süre içerisinde yıldızı parlayan Beren Saat 2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve 2005 yılında Aşka Sürgün adlı dizilerde rol aldı. Beren Saat’in tanınmasını ve oyunculuğunu ispatlamasını sağlayan proje kesinlikle Hatırla Sevgili oldu. Beren Saat 1960’ları anlatan bu dizide canlandırdığı Yasemin rolü ile, 2006-2008 yılları arasında Türkiye’yi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Beren Saat Hatırla Sevgili

Beren Saat’in rol aldığı ilk sinema filmi 2008 yılında vizyona giren Güz Sancısı oldu. Bunu takip eden süreçte aynı yıl Türk televizyonlarının adeta fenomeni olan Aşk-ı Memnu’da rol almaya başladı. Belki de tahmin etmediği kadar büyük başarılara imza atan bu dizide Bihter Ziyagil karakterine hayat veren güzel oyuncu bugün bile bu karakterle anılmaya devam ediyor.

Beren Saat 3

Bunların dışında Beren Saat’in yer aldığı diğer projeler şunlardır:

2009 - Güz Sancısı

2010 - Gecenin Kanatları

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (Tv Dizisi)

2012 - Gergedan Mevsimi

2012 - Brave (Seslendirme)

2013 - Benim Dünyam

2013- 2014 - İntikam (Tv Dizisi)

2015 - Minyonlar (Scarlet Overkill)(Seslendirme)

2015 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan (Kösem Sultan)

2019 – Atiye (Netflix)

Beren Saat ayrıca İngilizce ve İspanyolca konuşabiliyor ve iş dışında kalan zamanlarını dans ederek, tenis oynayarak ve de sinemaya giderek değerlendirmeyi tercih ediyor.

Beren Saat 4

Beren Saat kaç yaşında?

26 Şubat 1984 doğumlu yani 39 yaşında.

Beren Saat Kenan Doğulu

Beren Saat Nereli, Evli mi?

Beren Saat Ankara doğumludur. Güzel oyuncu 2014 yılında ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile nikah masasına oturmuştur. Zaman zaman haklarında çıkan ayrılık dedikodularına rağmen çift el ele ve mutlu görüntülenmeye devam ediyor.

Beren Saat boyu, kilosu kaç?

Beren Saat 164 cm boyunda ve 53 kilodur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.