Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Ayça Ayşin Turan son dönemlerde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Hem rol aldığı dizilerdeki performansıyla hem de güzelliğiyle izleyiciden tam not alan Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenler araştırılıyor. Genç yaşlarken itibaren oyunculuğa adım atan Ayça Ayşin Turan birçok projede başrol olarak karşımıza çıkıyor. Oyunculuk kariyerine “Dinle Sevgili” ile başlayan Turan kısa sürede oyunculuktaki yeteneğini ispatlamış ve art arda birçok projede yer almıştır. Peki, Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 16:24
Kaynak: Hilal Baldemir
Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan 8 yaşından bu yana oyunculuğa olan ilgisiyle yaşamış ve bunu gerçekleştirmiş başarılı bir oyuncudur. Oynadığı her projede canlandırdığı her karakterde adeta izleyicinin aklına kazınan ve karakterle bütünleşen Ayça Ayşin Turan özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmektedir. Oyunculuğa olan bağlılığıyla bilinen Turan aynı zamanda Avustralya’da oyunculuk eğitimleri almıştır. Kullanıcılar Ayça Ayşin Turan hakkında merak ettiklerini araştırıyor. Peki, Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın beş abisi ve bir ablası vardır. Liseye kadar olan hayatını Sinop’ta yaşamıştır üniversite için İstanbul’a gitmiştir. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde okumuştur. Oyunculuk eğitimlerini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü Özcan tiyatrosunda alan güzel oyuncu bununla kalmamış ayrıca Avustralya’da oyuncu koçu Ferit Selçuk’tan da oyunculuk dersleri almıştır. Sinop Devlet Konservatuarı’nda eğitim alan Ayça Ayşin Turan 7 yaşından bu yana keman çalmaktadır.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2011 yılında Cem Kılıç, Ceyda Tepeliler, Zeynep Dörtkardeşler, Selma Güneri gibi ünlü isimlerin oynadığı Dinle Sevgili dizisinde “Gülfem” rolüyle başlamıştır.

Ayça Ayşin Turan’ın tanınmasını ve başarılı oyunculuğunu kanıtlamasını sağlayan proje ise “Karagül” dizisi olmuştur. 2013 yılında yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı ve başrollerini Ece Uslu, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Mert Yazıcıoğlu ve Şerif Sezer'in paylaştığı “Karagül” dizisinde Ada karakterini canlandırarak üstün oyunculuk performansını kanıtladı.

2015 yılında ilk sinema filminde rol aldı. Yönetmenliğini Özcan Deniz’in yaptığı “Sevimli Tehlikeli” adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Hızla kariyer basamaklarını tırmanan Ayça Ayşin Turan 9 Aralık 2017 tarihinde yapılan 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nin de Cem Davran ile beraber sunuculuk yaptı.

Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 doğumludur 31 yaşındadır. Sinoplu bir anne ve Kastamonulu bir babanın kızıdır.

Dizi ve filmleri

2021 - Ada Masalı (Haziran Sedefli) (TV Dizisi)

2020 - Arıza (Halide) (TV Dizisi)

2020 - Zemheri (Firuze) (TV Dizisi)

2018 - Hakan Muhafız (Leyla) (Sinema Filmi)

2017 - Meryem (Meryem) (TV Dizisi)

2016 - Altınsoylar (Burcu Günebakan) (TV Dizisi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)

2013 - 2015 - Karagül (Ada Şanverdi) (TV Dizisi)

2011 - 2012 - Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Ayça Ayşin Turan bir dönem Özcan Deniz ile birlikteyken daha sonra gönlünü rol arkadaşı Alp Navruz’a kaptırdı. 2022 yılında şarkıcı Murat Boz’la birliktelik yaşayan Turan şu an ise eski oyuncu ve iş adamı Mehmet Aslan ile birlikte. Geçtiğimiz gün Kadıköy'de bir parkta ikilinin samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından ilişkileri yeniden gündeme geldi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.