Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Çakıcı kimdir? Öykü Çelik in sevgilisi Ali Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ne iş yapıyor?

Ünlü oyuncu Öykü Çelik’i yeni aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Türkiye’nin en tanınmış suç örgütü liderlerinden olan Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşkı duyan herkes oldukça şaşırsa da Öykü Çelik oldukça memnun görünüyor. Peki ünlü güzelin aşk yaşadığı Ali Çakıcı kimdir en çok merak edilen sorular arasında. Peki, Ali Çakıcı kimdir? Öykü Çelik in sevgilisi Ali Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ali Çakıcı kimdir? Öykü Çelik in sevgilisi Ali Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ne iş yapıyor?

Son olarak Survivor yarışmasındaki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Öykü Çelik özel hayatıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncunun ortaya çıkan yeni aşkı herkesi şok etti. Türkiye’de en tanınmış suç örgütü liderlerinden biri olan Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ile yeni bir aşka yelken açan Öykü Çelik bu tercihiyle herkesi şaşırttı. Peki, Öykü Çelik’in herkesi şok eden büyük aşkı Ali Çakıcı kimdir? Öykü Çelik in sevgilisi Ali Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ne iş yapıyor? İşte merak edilenler…

öykü çelik'in sevgilisi ali çakıcı

Ali Çakıcı kimdir?

Ali Çakıcı son olarak Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile girdiği polemiklerle ve tehditlerle gündeme gelmişti. Babasından dolayı adı sık sık siyasi kulislerde ve suç olaylarında anılan Ali Çakıcı’nın tam olarak ne iş yaptığı ve özel hayatıyla ilgili pek bir bilgi bulunmaması hakkındaki spekülasyonları artırıyor.

ali çakıcı kimdir

Ali Çakıcı ve Ali Babacan arasındaki gerilimin başlaması, 2021 yılında Ali Babacan’ın katıldığı bir TV programındaki sözleriyle olmuştur. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 10 Mayıs 2021 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, Alaattin Çakıcı’nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından desteklendiğini, korunduğunu ve tahliye oluşunun hukuki olmayan bir şekilde gerçekleştirildiğini söylemişti. Ali Babacan, bu durumun Türkiye’de bir mafya devleti oluşumunun temelini oluşturmasına yol açtığını söylemişti.

Ali Babacan’ın bu açıklamasına karşı Ali Çakıcı ise, babasının danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığıyla, Ali Babacan’a çirkin bir mesaj göndermişti. Bu mesajda, Ali Çakıcı, Ali Babacan’ı ABD ajanı, devşirme Yahudi dönmesi, masonik beyin gibi ifadelerle aşağılamış ve çirkin hakaretler etmişti. Ayrıca Ali Çakıcı, Ali Babacan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ihanet ettiğini ve Türkiye’nin bölünmesinden taraf olduğunu iddia etmişti. Ali Çakıcı, bu mesajını 11 Mayıs 2021 tarihinde paylaşmıştı.

ali çakıcı ile babacan arasında ne oldu

Ali Çakıcı ne iş yapıyor?

Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı’nın tam olarak ne iş yaptığı ve hangi alanda çalıştığı ile ilgili net bir bilgi olmamakla birlikte özel hayatına ve şahsına dair de herhangi bir yerde bilgiye ulaşılamıyor. Ali Çakıcı adeta bir kara kutu dersek yalan olmaz. Son dönemlerde adının sık sık gündeme gelmesinde ünlü oyuncu Öykü Çelik ile yaşadığı aşkın ortaya çıkması etkili olmuştur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.