Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afra Saraçoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç, doğum günü ne zaman?

Son dönemlerin parlayan yıldızları arasında olan ve Yalı Çapkını ile büyük izleyici kitlelerine hitap eden Afra Saraçoğlu hem başarılı performansıyla hem de özel hayatıyla son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında. Rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı gizli aşkı ortaya çıkınca Afra Saraçoğlu bütün yazı yeni aşkından ayrı geçirdi. Dizideki sahneleriyle de sık sık konuşulan çiftin ilişkisini gözlerden uzak yaşamasını yapım şirketinin talep ettiği öne sürülmüştü. Afra Saraçoğlu gündemden düşmeyince en merak edilen isimlerden biri oldu. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç, doğum günü ne zaman? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 13:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Afra Saraçoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç, doğum günü ne zaman?

Türkiye’nin parlayan genç oyuncuları arasında gösterilen Afra Saraçoğlu gerek güzelliğiyle gerek başarılı oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not almayı başarıyor. 2 sezondur devam eden ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizi ile izleyici karşısına çıkan Saraçoğlu dizideki performansı ile adeta göz dolduruyor. Genç yaşına rağmen oyunculuk performansının giderek daha başarılı hale gelmesiyle son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, boyu kilosu kaç, doğum günü ne zaman? İşte merak edilen soruların cevabı…

afra saraçoğlu kimdir

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarını Edremit’te geçiren güzel oyuncu ilköğretim ve ortaöğretimi Antalya’da tamamlamıştır. Üniversite sınavına giren Saraçoğlu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ‘Karşılaştırmalı Edebiyat’ bölümünü kazanmıştır. Burada eğitimi devam ederken ilk olarak 2016 Yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oyunculuk kariyerine adım atan Afra Saraçoğlu üniversite kaydını dondurmak zorunda kalmıştır.

afra saraçoğlu kaç yaşında

İlk oyunculuk deneyiminin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları, dizisinde rol almıştır. 2020 yılında ise Öğretmen dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu kısa süre içerisinde kariyerinde ciddi bir ilerleme kaydetmiştir. 2018 yılında Hummel’ın ve Pantene'in marka yüzü olmuştur. Aynı zamanda Panten’in Yıldızı Parlayanlar ödülünü almıştır.

afra saraçoğlu nereli

Afra Saraçoğlu başrolünde Mehmet Aslantuğ’un olduğu ve 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde rol almıştır.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam filminde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra reklamlarda da sık karşımıza çıkan Afra Saraçoğlu 2021 yılında Cornetto ve Koton markalarının yüzü olmuştur.

afra saraçoğlu doğum günü

2022 yılında başlayan Yalı Çapkını dizisindeki başrolüyle oyunculuğunun zirvesini yaşayan Afra Saraçoğlu 2 sezondur devam eden dizide gösterdiği performansla seyirciden tam almayı başarmıştır.

Afra Saraçoğlu kaç yaşında, doğum günü ne zaman?

2 Aralık 1997 doğumlu olan Afra Saraçoğlu 2 Aralık 2023 tarihinde 26 yaşında olacak. Ayrıca yay burcudur.

Afra Saraçoğlu nereli?

Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu Balıkesir Edremit’te dünyaya gelmiştir.

Afra Saraçoğlu boyu, kilosu kaç?

1.70 boyunda olan Afra Saraçoğlu 52 kilodur.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.