Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Üyelerine Maxwell Resort Hotel & Spa’da indirim

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile Maxwell Resort Hotel & Spa arasında turizm ve ticareti destekleme kapsamında indirim protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:29
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO Üyelerine Maxwell Resort Hotel & Spa’da  indirim

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, turizm ve ticareti desteklemek amacıyla Maxwell Resort Hotel & Spa ile önemli bir indirim protokolü imzaladı. Protokol, Yalova'nın turizm potansiyelini artırmayı ve yerel işletmelerin gücünü desteklemeyi hedefliyor. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, imza töreninde yaptığı konuşmada, bu tür iş birliklerinin hem ekonomik fayda sağladığını hem de yerel turizmin gelişimine önemli oranda katkı sunduğunu belirtti.

YTSO ve Maxwell Resort Hotel & Spa arasında imzalanan indirim protokolü sayesinde; YTSO üyeleri, 18.09.2024 ile 31.12.2024 tarihleri arasında Otel konaklamalarında geçerli olmak üzere online fiyatlandırma üzerinden indirimli faydalanabilecekler.

Bu indirim protokolü, Yalova’daki işletmelerin daha fazla müşteri çekmesini ve de dolayısıyla yerel ekonominin canlanmasını sağlayacak. Yalova'nın tarihi ve doğal güzellikleri, yerli ve yabancı turistler için cazip hale getirirken, bu tür iş birlikleri de bölgedeki turizm ve ticaretin daha da büyümesine katkı sunacak. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Maxwell Resort Hotel & Spa arasındaki bu protokol, Yalova’da yerel turizmin ve ticaretin desteklenmesi adına atılan önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.