Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Genç Girişimciler Kurulu’ndan Katar’a ticari ziyaret

Katar ile Yalova arasındaki ticari iş birliğini geliştirmek amacıyla yapılan ziyaretler, iki bölge arasında yeni iş fırsatlarına kapı aralıyor

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 16:21
Kaynak: YALOVA HAYAT
YTSO Genç Girişimciler Kurulu’ndan Katar’a ticari ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya, Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mohamed Bin Ahmed Bin Twar Al Kuwari ve Katar sanayi sektörünün önemli isimlerinden Qatar German Gasket Factory’nin sahibi Ghassan Hassan M A Al-Salem’i ziyaret etti. Bu görüşmelerde, Katar ile Yalova arasında ticari bağların güçlendirilmesi ve yeni yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi konuları ele alındı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Safa Kaya, görüşmelerin son derece verimli geçtiğini belirterek, "Katar iş dünyasıyla kurduğumuz bu bağlar, hem Yalova'nın sanayi alanındaki potansiyelini tanıtmamıza hem de uluslararası iş birliklerinin önemini vurgulamamıza vesile oldu. Katar’daki sanayi sektörüne Yalova’nın gelişen organize sanayi bölgelerini anlatarak, yeni yatırımlar için davet ettik. Bu tür uluslararası temaslar, bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak adımların atılmasına öncülük edecek” dedi.

Safa Kaya, genç girişimciler olarak bölgenin kalkınmasına yönelik bu tür projelere büyük önem verdiklerini ve gelecekteki iş birliklerini heyecanla beklediklerini ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.