Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan üyelere yönelik indirim protokolü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine çeşitli indirim ve avantajlar getiren iş birliği protokollerini imzalamayı sürdürüyor. Bu çerçevede BA İnşaat Yapı Malzemeleri Tarım Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti. ile imzalanan protokol kapsamında YTSO üyeleri Baronet Tıny House ve Aksoy Izgara’dan indirimli olarak faydalanabilecekler

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 06:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO’dan üyelere yönelik indirim protokolü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), üyelerine yönelik indirim avantajlarını genişletmek amacıyla yeni bir protokol imzaladı. Oda üyelerinden Baronet Tıny House ve Aksoy Izgara’yı bünyesinde barındıran BA İnşaat Yapı Malzemeleri Tarım Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti. ile yapılan anlaşma kapsamında, YTSO üyeleri ve birinci derece yakınları çeşitli hizmetlerde indirimlerden yararlanabilecek.

Protokol çerçevesinde, Baronet Tıny House konaklama ve yeme içme hizmetlerinde 2024 fiyatları üzerinden , günübirlik havuz kullanımlarında %20 ve Yalova-İzmit Karayolu üzerinde bulunan Aksoy Izgara’da indirim uygulanacak. Bu indirimlerden faydalanmak için YTSO'dan alınan üye kimlik kartının ibraz edilmesi gerekecek.

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Üyelerimize sunduğumuz bu yeni avantajlarla onların hem sosyal yaşamlarına katkı sağlamak hem de ekonomik yüklerini hafifletmek istiyoruz. Üyelerimizin memnuniyetini artırmak adına bu tür iş birliklerini sürdüreceğiz. BA İnşaat Yapı Malzemeleri Tarım Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti.'ne iş birlikleri ve destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Demiryürek, ayrıca YTSO olarak üyelerine yönelik daha birçok farklı alanda indirim ve avantajlar sunmaya devam edeceklerini belirterek, tüm üyeleri bu fırsatlardan yararlanmaya davet etti.

Protokolün imzalanmasıyla birlikte YTSO üyeleri ve yakınları, belirtilen hizmetlerde indirimli fiyatlarla kaliteli hizmet almanın ayrıcalığını yaşayacak.

Murat Can Aytemür

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.