Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan önemli ev sahipliği

Bölge Odaları İş Birliği Çalışma Ağı içerisinde yer alan; Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Bursa Ticaret Borsası, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Körfez Ticaret Odası temsilcileri, YTSO’da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO’dan önemli ev sahipliği

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Bursa Ticaret Borsası, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Körfez Ticaret Odası temsilcilerini ağırlayarak Bölge Odaları İş Birliği Çalışma Ağı'nın önemli bir toplantısına ev sahipliği yaptı.

YTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu önemli buluşmada katılımcılar; Levent Çulha BursaPro Web Tasarım ve Programlama firması ile yürütülmekte olan AKYOSİS (Akreditasyon Yönetim Sistemine eklenecek olan İnsan kaynakları Yönetimi CRM modülünün tamamlanması ve Lansman programını planlamak üzere görüşmeler yaptı, fikir alışverişleri ve karşılıklı istişareler gerçekleştirildi.

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, toplantının iş birliği ve proje geliştirme açısından önemli bir adım olduğunu belirterek, "Bölge Odaları İş Birliği Çalışma Ağı, bölgemizin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor. Bu tür toplantılar, ortak hedefler doğrultusunda birlikte hareket etmemizi ve bölgenin potansiyelini artırmamızı sağlıyor" diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.