Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan mesleki eğitime tam destek

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Demiryürek, okulun ihtiyaçlarını dinleyerek, eğitime olan katkılarının süreceğini vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 11:43
Kaynak: YALOVA HAYAT
YTSO’dan mesleki eğitime tam destek

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Üyeleri Metin Soysal ve Köksal Ketenci ile birlikte, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Okul Müdürü Arzu Gültekin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan YTSO heyeti, okulun sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Cemil Demiryürek, YTSO olarak eğitime olan desteklerinin her zaman öncelikli olduğunu belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, çağımızın gereklerine uygun olarak donanımlı yetiştirilmesi büyük önem taşıyor. Bu noktada YTSO olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Mesleki eğitim, ülkemizin geleceği için kritik bir öneme sahip. Bu okullardan yetişen öğrencilerin ileride meslek sahibi olmaları ve ülke ekonomisine katkı sunmaları bizleri gururlandıracak" dedi.

Okul Müdürü Arzu Gültekin ise YTSO’nun eğitime verdiği destekten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu iş birlikleri, okulumuzun gelişimine ve öğrencilerimizin başarılarına büyük katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alındı ve yapılacak iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.