Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO'dan Başkan Mehmet Gürel'e ziyaret

YTSO 4. Komite üyeleri Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar'ı makamlarında ziyaret ettiler. Ziyarette sorunlar ve taleplerde gündeme taşındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:11
Kaynak: YALOVA HAYAT
YTSO'dan Başkan Mehmet Gürel'e ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) perakendecileri temsil eden 04. Komite üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Yıldız, Komite Başkanı Engin Aykul, Başkan Yardımcısı Mehmet Eşsiz, Komite Üyeleri Tülay Güven ve Ahmet Gökhan Şençevik ile Genel Sekreter Taner Eriş katıldı.
Perakende Sektörüne Destek Talebi

Ziyaret esnasında, komite üyeleri aylık sektörel istişare toplantısında perakende sektörüne yönelik görüşülen konuları Başkan Gürel’e aktardı. Sektörde yaşanan sorunlar, iyileştirilmesi gereken noktalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında destek talep eden komite üyeleri, Başkan Gürel’den olumlu yanıt aldı.
Başkan Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye olarak perakende sektörünün önemini biliyoruz ve bu sektörde yaşanan sorunların çözümüne yönelik her zaman destek vermeye hazırız," dedi. Ayrıca, kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunacak projeler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.
Başkan Yardımcısı Bayar’a Ziyaret
Komite üyeleri, Başkan Gürel'in ardından Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar'ı da makamında ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) 04. Komite üyelerinin ziyaretleri, şehirdeki ekonomik faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik işbirliği ve destek talepleri ile sonuçlandı. Belediye yetkilileri, perakende sektörü başta olmak üzere, şehrin genel kalkınma projelerinde YTSO ile işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.