Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’da Metaverse Semineri gerçekleşecek

Türkiye’de tek metaverse evreni şirketi Aris888 tarafından geliştirilen ve iş dünyasına yönelik çözümler sunan metaverse ekonomisi yazılımı ile ilgili Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda (YTSO) seminer gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO’da Metaverse Semineri gerçekleşecek

Metaverse, sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin gelişmesiyle ortaya çıkan kavramlardan biridir. Temel olarak, dijital dünyaların, nesnelerin ve insanların etkileşim içinde bulunduğu, kullanıcıların gerçek dünyanın dışında sanal bir ortamda bir araya geldiği geniş bir dijital evren olarak tanımlanabilir. Günden güne gelişmekte olan ve hız kesmeden ilerleyen teknolojide gelinen son noktalardan biri olarak da kabul gören metaverse ile alakalı YTSO’da önemli bir seminer gerçekleştirilecek.

Türkiye’de tek metaverse evreni şirketi Aris888 tarafından geliştirilen ve iş dünyasına yönelik çözümler sunan metaverse ekonomisi yazılımı ile ilgili 11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 15.00’te YTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan seminere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Tüm vatandaşların davetli olduğu seminer, metaverse teknolojilerine ilgi duyan herkes için bilgilendirici bir etkinlik olacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.