Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek: “İlkeli ve objektif habercilik anlayışını önemsiyoruz”

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazetesiler Günü’nü kutladı. Demiryürek, gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler’e ortaya koyduğu ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı da teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 16:51
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
YTSO Başkanı Cemil Demiryürek: “İlkeli ve objektif habercilik anlayışını önemsiyoruz”

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO Genel Sekreteri Taner Eriş ve YTSO Basın Yayın Bilgi İşlem Uzmanı Necat Rüzgar’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gelişinde gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler tarafından karşılanan Demiryürek, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetemizin sergilediği gazetecilik anlayışından övgüyle bahseden Demiryürek, “Yalova Hayat Gazetesi olarak ortaya koyduğunuz, ilkeli, objektif ve tarafsız habercilik anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Halkın haber alma hakkını yerine getirerek çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Bu anlamda halkın taleplerinin gerekli noktalara duyurulmasında da toplumun sesi, kulağı ve vicdanı olmak gibi ulvi bir görevi üstlenen basınımızın bu gününü kutluyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yalova Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler ise gazetemiz ve çalışmalarımız hakkında YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’e bilgiler verdi. Demiryürek ve Gözdereliler bir süre daha istişarede bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.