Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerlitürk Gayrimenkul açılışı gerçekleştirildi

Kendi markasıyla yola çıkan Yerlitürk Gayrimenkul ofisinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 04:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 15:21
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yerlitürk Gayrimenkul açılışı gerçekleştirildi

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, yeni açılan işletmenin sahiplerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Çiftlikköy Siteler Mahallesi Çimen Sokak üzerinde bulunan Yerlitürk Gayrimenkul Ofisinin açılış törenine yoğun katılım oldu. Açılışa katılan isimler arasında Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ da yer aldı. Açılış töreni, işletme sahipleri ve diğer davetliler arasında hoş bir ortamla gerçekleşti.

Açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ işletme sahipleriyle birlikte kesti. Davetliler, işletme sahipleri Erdinç Türker ve Enes Vasfi Yerlikaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken, işletme sahipleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.
 

“Sektörde güven oluşturmak istiyoruz”

15 yıldır emlak sektörünün içinde olan Yerlitürk Gayrimenkul Ofis kurucularından Enes Vasfi Yerlikaya, “Şu an ki tecrübemizle birlikte işimizi geliştirip daha profesyonel daha kurumsal bazlı olarak kendi oluşturduğumuz yerel markamızla bu hizmeti daha ileriye götürmek için yeni bir ofis kurduk.

Burada yerel anlamda kurumsal bazlı hizmet veren çok bir firma yok biz de bunun önünü açmak için profesyonelleşmeye başladık. Gerekli yönetmeliklerle ve düzenlemelerle biz de bu yolda tekrardan bir ofis kurduk ve profesyonel bir hizmet vermek için ofisimizi Yalova’nın Çiftlikköy’ün hizmetine açmış bulunuyoruz. Çiftlikköy’ün gelişen bir ilçe olduğunu göz önünde bulundurarak kaliteli hizmet adına bu şirketi kurduk.

Reklam, otomotiv, inşaat ve ağırlık olarak emlak üzerinden yolumuza devam edeceğiz. Şirket olarak işimizi geliştirip Yalova’nın her ilçesinde bu hizmeti vermek istiyoruz. Sektörde güveni oluşturup insanların daha güvenilir bir hizmet almasını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.