Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı’ Tamamlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik başlatılan ‘Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı’ başarı ile tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:09
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
‘Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı’ Tamamlandı

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli personelin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitim süresince, sosyal hizmetlerde yenilikçi yaklaşımlar, aile danışmanlığı, toplum temelli hizmetler ve kriz yönetimi gibi önemli konular ele alındı. Ayrıca, sosyal hizmetlerde teknolojinin kullanımı, dijital hizmetler ve iletişim becerileri gibi modern yaklaşımlar da personellere aktarıldı.

Eğitimi tamamlayanlar belgele sahibi oldu

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sümeyye Yanık Doğan, ‘Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı’ kapanışında, programı başarıyla tamamlayan personellere ve eğitim veren akademisyenlere teşekkür belgelerini takdim ederek, katkılarından dolayı plaket ve hediyeler sundu.

‘Yeni ve yenilikçi yaklaşımlarla daha verimli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz’

‘Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı’ hakkında bilgilendirmede bulunan Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, “Personelimizin kendilerini yenileyerek gelişen dünyaya ayak uydurması, sunduğumuz hizmetlerin kalitesini arttırmada büyük önem taşımaktadır. Bu tür eğitimlerle sadece mesleki bilgi değil, aynı zamanda yeni ve yenilikçi yaklaşımlarla daha verimli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Eğitimlerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.