Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yele ve Bahçekapılı bir araya geldi: Üniversite-belediye iş birliği konuşuldu

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk alanlarındaki iş birliklerinin geliştirilmesi konuları da masaya yatırıldı

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 14:50
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yele ve Bahçekapılı bir araya geldi: Üniversite-belediye iş birliği konuşuldu

Çiftlikköy ilçesinin gelişimi için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nı ziyaret ederek, ilçenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını ve beklentilerini paylaştı. Ziyarette, Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yer alacak Mühendislik Fakültesi ve gelinen nokta hakkında da bilgiler verildi. Rektör Bahçekapılı, gerek OSB’nin ve gerekse OSB içerisinde yer alacak Mühendislik Fakültesinin ilçenin gelişimine önemli katkı sunacağını ifade etti.

Görüşmede, eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk alanlarındaki iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Yele, üniversite-belediye iş birliğinin ilçenin kalkınmasında önemli bir rol oynayacağını ifade etti. Rektör Bahçekapılı ise Çiftlikköy Belediyesi ile ortak projeler yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele bir süre daha istişarede bulundular. Yele, Rektör Bahçekapılı’ya ziyaretin anısına bir afet çantası da hediye etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.