Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi öğrencileri "Gazzeli Mazlumların Yanındayız’’ vurgusu yaptı

Siyonist İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik soykırımında bir sene geride kalırken, Türkiye’nin bir çok kentinde protesto gösterileri düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yalova Üniversitesi öğrencileri de, İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırımının birinci yıldönümünde, düzenledikleri protesto yürüyüşü ile seslerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 10:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi  öğrencileri  "Gazzeli Mazlumların Yanındayız’’ vurgusu yaptı

Siyonist İsrail rejiminin Gazze’ye yönelik soykırımının birinci yıldönümünde, Türkiye’nin birçok kentinde protesto gösterileri devam ediyor. Bu kapsamda, Yalova Üniversitesi öğrencileri de, düzenledikleri protesto yürüyüşüyle seslerini duyurdu. Etkinlikte, öğrenciler “Gazzeli mazlumların yanındayız” vurgusuyla, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Yürüyüş boyunca çeşitli pankartlar açan öğrenciler, İsrail’in saldırılarına karşı lanet yağdırdı.

Yalova Üniversitesi’nin kampüsünde gerçekleşen yürüyüş, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrenciler, Barış, Adalet ve Özgürlük talepleriyle yürüdükleri sırada sloganlar attılar. Protesto, toplumsal dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Gerçekleştirilen yürüyüşün ardından yapılan basın açıklamasında, Gazze halkına destek mesajları verilerek, yaşanan trajedinin unutulmayacağı ve Filistin'in özgürlüğü için dayanışmanın sürdürüleceği vurgulandı ve bu tür eylemlerin Gazze’deki duruma dikkat çekmek ve destek sağlamak adına önemli bir rol oynadığı ifade edildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.