Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yatırımların hızlandırılmasını talep etti

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı makamında ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, ilde süren yatırımların hızlandırılarak tamamlanması talebini iletti

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 02:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yatırımların hızlandırılmasını talep etti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yalova'nın ihtiyaçları, il merkezi ve ilçelerde yaşanan sorunlar, devam eden yatırımlar ve projeler masaya yatırıldı.

Milletvekili Meliha Akyol, özellikle DSİ'nin yatırım programında yer alan projelerin hızlandırılmasını talep etti. Akyol, Yalova'nın ihtiyaçları ve mevcut yatırımlar hakkında detaylı bilgileri Genel Müdür Mehmet Akif Balta ile paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Yalova'nın taleplerini karşılamak, ihtiyaç duyulan yatırımları gerçekleştirmek ve süren projeleri hızlandırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Yalova'nın geleceği için önemli projeler üzerinde istişarelerine bir süre daha devam ettiler.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.