Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’dan Başkan Fazlaca’ya forma hediyesi

Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, Altınova Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yalovaspor’un sezon hedeflerine dair istişarelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 14:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru’dan Başkan Fazlaca’ya forma hediyesi

Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, Altınova Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Yalovaspor'un bu sezonki hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yavru, ilk olarak hedeflerden bahsetti ve devamında ise Yalovaspor’un başarılı bir sezon geçirmesi için gereken desteklerin önemine değindi. Fazlaca da kulübün yerel sporun gelişimine katkı sağladığını vurguladı ve 2024/2025 Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dilediğini ifade etti. Görüşme, Yalova ve Altınova üzerine güncel konular hakkında edilen sohbetle devam etti.

Fazlaca’ya Yalovaspor Forması hediye edildi

Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda, oldukça anlamlı bir hediye takdiminde bulundu. Başkan Yavru, Fazlaca’ya üzerinde adının-soyadının yazılı olduğu 77 numaralı bir Çubuklu Yalovaspor Forması hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son bulurken, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru’ya nazik ziyaretleri ve hediyeleri adına teşekkür etti. Yavru’da Başkan Fazlaca’ya misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti.

‘’Çalışmalarında başarılar dilerim’’

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru’nun ziyareti sonrasında, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda memnuniyetini ifade etti ve sözlerinde, ‘’Yalovaspor Başkanı Sayın Ali Yavru’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.