Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru beraberinde yönetimi ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 16:14
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti

Göreve geldiği günden bu zamana kadar çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Yalovaspor Başkanı Ali Yavru aynı zamanda da çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Yalovaspor Yönetim Kurulu ile birlikte çeşitli ziyaretler sürdüren Başkan Yavru, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette,  Yalovaspor’un güncel durumu, kulübün geleceği ve Yalova sporunun gelişimine yönelik çeşitli konular ele alındı ve fikir alışverişleri yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru görüşmenin devamında Vekil Becan’a yeni transferler ve sezon hazırlıkları hakkında detaylıca bilgi vererek muhabbet etti. Karşılıklı fikir alışverişleri ile devam eden görüşme hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Yalovaspor Kulübü tarafından ziyaret sonrası bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Başkanımız Ali YAVRU ve yönetim kurulu üyelerimiz Cumhuriyet Halk Partisi Yalova milletvekilimiz Sn. Tahsin BECAN’ı ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede milletvekilimize kulübümüze verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.