Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılar Semt 77 Yalovaspor’u meşalelerle karşıladı

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde sezonun bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Yalovalılar takımı kent meydanında meşalelerle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 13:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovalılar Semt 77 Yalovaspor’u meşalelerle karşıladı

Alınan Final Spor galibiyeti sonrasında şampiyon olan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı oyuncuları, şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde Yalova sokaklarında takım otobüsü ile dolaştı ve şampiyonluk coşkusunu tüm şehre yaşattı.

Yalovaspor'un sezon başından bu yana sergilediği başarılı performans ile ulaştığı şampiyonluk, Yalovalıları kent meydanında bir araya getirdi.

Yalovalılar burada, takımlarını büyük bir coşku ve heyecanla karşıladı. Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda; meşaleler, tezahüratlar ve bayraklarla dolu bir atmosferde, Semt 77 Yalovaspor oyuncuları, taraftarlarının sevgi seliyle karşılandı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’de kutlamalara katılarak Yalova Halkı ile birlikte şampiyonluk zaferi kutlamalarına eşlik etti.

Semt 77 Yalovaspor'un başarısı, Yalova'nın spor ruhunu ve birlik beraberlik duygusunu bir kez daha ortaya koydu. Taraftarlar, takımlarını her zaman desteklemeye devam edeceklerini ve birlikte nice başarılara imza atacaklarını ifade ediyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.