Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılar Mualla Tatlı Krallığı’nı çok sevdi

Yalova Huzur Sokak’ta kalabalık bir törenle açılan Mualla Tatlı Krallığı, farklı ve kaliteli lezzetleriyle Yalovalılardan büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 05:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalılar Mualla Tatlı Krallığı’nı çok sevdi

2019 yılında faaliyete başlayan ve faaliyete başladığı tarihten itibaren üretim kalitesinden ödün vermeden büyüyerek Türkiye’de 35 şubeye ulaşan Mualla Tatlı Krallığı, Yalova’da da hizmet vermeye başladı. Üretimini gerçekleştirdiği muhallebi çeşitlerinden pankek çeşitlerine, Waffle’lardan içecek çeşitlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle en seçkin el yapımı çikolata üreticilerinden biri olan Mualla Tatlı Krallığı’nın açılışı geçtiğimiz hafta içi Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

65 çeşit tatlı ve dünya kahveleriyle hizmet veriyor

İnşaat Mühendisi Muhammed Furkan Ercan’ın franchise olarak kurduğu Yalova Mualla Tatlı Krallığı, aile büyüklerinin isimlerini ve manevi değerlerini ölümsüzleştirmek için onların isimlerinden ilham alarak hazırlanan tatlı çeşitleriyle farklı ve lezzetli ürünler ortaya koyuyor. Mualla, Mebrure, Saksı, Mehpare, Makbule, Meftun, Nebahat, Münevver ve Müzeyyen gibi isimlerle sipariş üzerine hazırlanan tatlılar, Yalovalılardan büyük ilgi görüyor. İstanbul’da da kafe işletmeciliği yapan tecrübeli Mühendis Muhammed Furkan Ercan, Mualla Tatlı Krallığı’nın kalitesini Yalovalılarla buluşturmak istedikleri için franchise olarak hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. Yalova’da talep doğrultusunda başka şubeler de açabileceğini aktaran Ercan, “Bizim diğer işletmelerden farkımız malzeme kalitemiz. Meyveden çikolataya kadar bütün ürünlerimizde en kaliteli ürünü seçiyoruz. Ürünlerimizin çoğu çikolatalı. Çikolatamız da ithal, Belçika çikolatası. Şu an 65 çeşit tatlımız var. Bunların çoğu sütlü ve çikolatalı tatlılar. En çok sevilen tatlılarımız ise: Nebiha, Macide ve Münevver.” dedi.

“Yalovalıların ilgisi gayet güzel”

Yeni açılan bir işletme olmasına rağmen Yalovalıların Mualla’ya yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Muhammed Furkan Ercan, “Ürünlerimizi tadan mutlaka tekrar geliyor. Sadece tatlı değil dünya kahvelerimiz de mevcut. Sabah 9’dan gece 1 buçuğa kadar kafe hizmeti veriyoruz. Canı Mualla tatlılarından isteyen herkes tüm online platformlar üzerinden sipariş verebiliyor. Ayrıca buraya gelemeyenler için paket servis hizmetimiz de var. Yeni açılmamıza ve piyasadaki durgunluğa rağmen verdiğimiz emeğin karşılığını almaya başladık. Yalovalıların ilgisi gayet güzel. Umarım Yalova Mualla Tatlı Krallığı’nı daha çok benimser.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.