Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılar ’Filistinli Çocuklar İçin Çiz’di!

81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirilen ’Filistinli Çocuklar İçin Çiz’ etkinliğine Yalova da katılım sağladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Dr. Hülya Kaya da katıldı..

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 10:07
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Yalovalılar ’Filistinli Çocuklar İçin Çiz’di!

Yalovalı vatandaşlar, İsrail'in saldırılarında hayatlarını kaybeden, hayallerini yitiren ve ailelerini kaybeden Filistinli çocuklar için 81 ilde eş zamanlı olarak bir araya geldi.

"Filistinli Çocuklar İçin Çiz" etkinliği, bu acıların unutulmaması ve dayanışmanın pekiştirilmesi amacıyla büyük önem taşırken aynı zamanda da Filistin’de yaşanan soykırım ile ilgi duygu ve düşüncelerin belirtilebileceği bir ortam olarak ön plana çıktı.

Vatandaşlar ve çocuklar burada alana yerleştirilen afiş üzerine resim, slogan ve soykırım hakkındaki düşüncelerini resmedebilme ve yazabilme imkanı buldu.

Filistin’de yaşanan acılara dikkat çekmek ve Filistinli çocuklara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, 14.30-20.00 saatleri arasında Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan Kent Müzesi’nin yanında hayata geçirildi.

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.