Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Muhtarlardan İl Özel İdaresi’ne ziyaret

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz muhtarları makamda ağırladılar

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı Muhtarlardan İl Özel İdaresi’ne ziyaret

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ve ildeki merkez köy ve mahalle muhtarları, Muhtarlar Günü dolayısıyla Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette köylerde yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar ele alındı.

Kandemir, İl Özel İdaresi’nin köylerde yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade ederek, kendilerine verilen desteklerden dolayı Soygüzel ve Yılmaz’a teşekkür etti. Kandemir, “Muhtarlar olarak devletimizin yanındayız. Köylerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. İl Özel İdaresi de bizlere her zaman yardımcı oluyor. Bu vesileyle Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Soygüzel ve Yılmaz ise muhtarların devletle halkın buluşma noktası olmasından dolayı çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getirdiler. Köylerin ihtiyaçlarının karşılanması ve daha modern yaşam alanlarına dönüştürülmesi için gereken her şeyi yapacaklarını da ifade eden Soygüzel ve Yılmaz, muhtarların gününü kutlayarak bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili de onlarla istişarelerde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.