Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Kadın Girişimcilerden öğrencilere ‘Girişimcilik Aşısı’

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Yalova Üniversitesi iş birliği ile ‘Girişimcilik Aşısı Tanıtım Etkinliği’ düzenlenecek. Etkinlikte kadın girişimciler, üniversite öğrencilerine bilgi ve tecrübelerini aktaracak

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 13:15
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı Kadın Girişimcilerden öğrencilere ‘Girişimcilik Aşısı’

Girişimcilik Aşısı Tanıtım Etkinliği, 26 Aralık 2023 Salı günü Yalova Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileriyle bir araya gelecek.

Öğrencilere girişimcilik ruhunu aşılamak, iş kurma sürecinde yaşanabilecek zorlukları ve başarı öykülerini paylaşmak, kadın girişimciliğinin önemini vurgulamak ve üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan etkinlik öncesinde, YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, üniversite ile iş birliği içinde birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini belirten Altan, Girişimcilik Aşısı Tanıtım Etkinliğinin bunlardan biri olduğunu söyledi.

Altan, etkinlik ile ilgili şunları ifade etti; “Genç arkadaşlarımızın da girişimci olabileceğini, kendilerini ve fikirlerini özgünleştirip emek verirlerse kendi girişimcilik potansiyellerini keşfedebilecekleri bir süreç olduğunu düşünüyoruz. Bu süreçte, iş hayatındaki karşılaşılabilecek durumlarla ilgili kendi alanında başarılı kadın girişimcilerle tanışmaları iki taraf için de oldukça önemli. Başarılı girişimci arkadaşlarımızın tecrübelerini dinleyerek iş kurma sürecinde yaşayabilecekleri süreçleri öğrencilerimiz ile paylaşacağız. Merak ettikleri her türlü soruya yanıt vererek, girişimcilik aşılarını vereceğimiz destekle gençlerimize aktarmayı hedefliyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.