Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Dünya Şampiyonu Buse’ye 2 Milyon TL ödül

Geçtiğimiz günlerde Belgrad’da düzenlenmiş olan Dünya Güreş Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan Milli Takım Sporcusu Çiftlikköy Belediyespor Güreşçisi olan Buse Tosun Çavuşoğlu ve Antrenörü Murat Gençtürk, Çiftlikköy Belediye Meclisi’nde kabul edilmiş olan önerge ile toplamda 2 Milyon 300 Bin TL para ödülü ile ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı Dünya Şampiyonu Buse’ye 2 Milyon TL ödül

 Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar başkanlığında Pazartesi Günü gerçekleştirilen 2023 Ekim Ayı Çiftlikköy Belediye Meclisi ilk oturumunda gündeme gelmiş olan önerge, Meclis Üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

2 Milyon TL Ödül

 Geçtiğimiz hafta yapılan Dünya Güreş Şampiyonası final karşılaşmasında Moğolistanlı olan rakibi Delgermaa Enkhsaikhan’ı tuşla yenen Buse Tosun Çavuşoğlu, Çiftlikköy’de bayraklar ve havai fişek gösterileriyle karşılanmıştı. Belediye Meclis oturumunda konuşma yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Sporcumuz Buse, Dünya Şampiyonluğu ile hepimize büyük bir gurur yaşattı. O’nu ve antrenörü Murat Gençtürk’ü bir kez daha tebrik ediyorum bizlere yaşattıkları bu büyük gurur ve onur için. Belediye mevzuatında Dünya Şampiyonu olan güreşçimize ödül verilebileceğine dair madde var, ona istinaden bu teklif Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından yapıldı. Şampiyonumuza ve antrenörümüze helal olsun” dedi.Konuşmaların ardından Dünya Şampiyonu olan Çiftlikköy Belediyespor güreşçisi Buse Tosun Çavuşoğlu'na 2 milyon TL, antrenörü Murat Gençtürk’e ise 300 Bin TL ödül verilmesi Belediye Meclisi’nde oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.