Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı çiçekçiler Flora Expo Antalya’ya katılacak

Yalova, Türkiye’nin en önemli kesme ve dış mekan çiçek üretim merkezlerinden biri olarak 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Flora Expo Antalya Fuarı’na katılacak. Yalovalı çiçekçiler, bu fuarda hem Yalova’nın çiçek üretimini tanıtacak hem de yeni pazarlara açılacaklar

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı çiçekçiler Flora Expo Antalya’ya katılacak

Flora Expo Antalya Fuarı, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından gelen profesyonel ziyaretçilerle bir araya gelme fırsatı sunan bir fuar. Fuarda, iklim değişikliğine uygun, sıcak ve soğuk iklime dayanıklı dış mekân süs bitkileri, çalı bitkileri, tropik ağaçlar, iç mekân süs bitkileri, mevsimlik bitkiler ve üretimde kullanılan her türlü materyallerin yanı sıra peyzaj uygulama materyalleri, sera sistemleri, kent mobilyaları ve bahçe mobilyaları sergilenecek.

Fuar, yurt içinden gelen kamu kuruluşları, belediyelerin ilgili birimleri, süs bitkileri üreticileri, peyzaj uygulama firmaları, peyzaj mimarları, profesyonel sektör temsilcileri, inşaat firmaları, oteller, üniversitelerin ilgili birimleri, yapı ve bahçe marketler gibi potansiyel alıcılar ile sektör temsilcilerini bir araya getirecek.
Yalovalı çiçek üreticileri ise fuara büyük bir heyecanla hazırlandıklarını söylediler. Fuara katılacak olan firma yetkilileri, “Yalova olarak Türkiye’nin en kaliteli ve çeşitli çiçeklerini üretiyoruz. Bu fuarda hem Yalova’nın çiçek üretimini tanıtmak hem de yeni pazarlara açılmak istiyoruz. Fuarın bizim için çok faydalı olacağını düşünüyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.