Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Başkanlar, Turizm Bakanı ile görüştüler

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Yalova Milletvekilleri ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüler. Görüşmede yaklaşan yaz sezonu ilçelerin turizm kapasitelerinin geliştirilmesi ve Termal’deki turizm tahsis alanları gibi konular konuşuldu

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 16:35
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı Başkanlar, Turizm Bakanı ile görüştüler

Ankara’ya giden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilk olarak AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’u ziyaret ettiler. Gazi Mecliste gerçekleşen ziyarette vekiller ve başkanlar ilçelerdeki sorunlar, talepler, projeler konularında istişarelerde bulundular. Ardından da vekillerle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret eden vekiller ve başkanlar ilçelerle ilgili bilgiler verdiler. Yaklaşan yaz sezonu hakkında da Bakan Ersoy’a bilgiler veren başkanlar ilçelerin sorunları, taleplerini ilettiler. Termal ve Armutlu ilçelerinde turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik taleplerine de yer veren başkanlar bu anlamdaki projeleri de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile paylaştılar.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise ilçedeki turizm tahsis alanları konusunda Bakan Ersoy’la istişarede bulundu. Bu konunun ilçe açısından taşıdığı öneme de vurgu yapan Termal Belediye Başkanı Acar, Bakan Ersoy’un sorularını da yanıtladı.

Ankara ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini ifade eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Burada ilçelerimizle ilgili sorun ve taleplerimizi Bakanımıza aktarma imkanı bulduk. Sayın vekillerimiz de bizleri bir an olsun yalnız bırakmayarak destek verdiler. Kendilerine ilçelerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.