Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Zafer Partisi’nden şehit askerler için anma töreni

Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na karanfil bırakarak, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 askerimizi andı

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 14:37
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Zafer Partisi’nden şehit askerler için anma töreni

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerin hain saldırısında 12 askerimizin şehit edilmesi sonrasında tüm yurtta yas yaşandı. Bu çerçevede Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel ve beraberindekiler de Atatürk Anıtı’na giderek şehitler için saygı duruşunda bulunup karanfil bıraktılar.

Güzel, burada yaptığı konuşmada, terörle mücadelede Türk ordusunun yanında olduklarını belirterek, şehitlerin ailelerine ve millete başsağlığı diledi. Güzel, “Kuzey Irak’ta hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda 12 kahraman askerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun. Teröristlerin hain saldırısı sonrası şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kahraman Türk ordusuna destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Zafer Partisi heyetinde, Teşkilat Başkanı Halit Okan, Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Mevlüt Yıldırım, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cengiz Temurcin, Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Doğan, Basın-Medya Sorumlusu Emir Batın Karaduman ve parti teşkilatı üyeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.