Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve bağlı kuruluş müdürlerini ziyaret etti. Ziyarette, ilde yürütülen aile ve sosyal hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 03:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 03:43
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Valisi Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Vali Kaya’ya bir sunum yaptı. Sunumda, müdürlüğe bağlı kurumların engelliden yaşlılara, dezavantajlı gruplardan koruma altındaki çocuklara kadar olan geniş bir yelpazede yaptıkları çalışmalar anlatıldı. Sunumda, kurumların sunduğu hizmetlerin niteliği, kapsamı, hedefleri, süreçleri ve iş birliği olanakları hakkında bilgiler verildi.

Ziyaretin sonunda Vali Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün çok önemli bir alanda ve geniş bir yelpazede hizmet ürettiğini ve bu hizmetleri çok önemsediğini dile getirdi. Vali Kaya, “Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, toplumumuzun temel taşı olan aile kurumunu güçlendirmek, sosyal adaleti sağlamak, dezavantajlı gruplara destek olmak, koruma altındaki çocuklara sahip çıkmak gibi çok kıymetli görevler üstlenmektedir. Bu görevleri yerine getirirken gösterdikleri özveri, gayret ve başarı için kendilerine teşekkür ediyorum. Valilik olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.