Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Doğu Marmara toplantısına katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Düzce ilinde gerçekleştirilen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Aralık Ayı 8. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak, bölgenin kalkınması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 13:48
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Doğu Marmara toplantısına katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Düzce Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Aralık Ayı 8. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantı öncesinde Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ile birlikte Düzce Valisi ve MARKA Dönem Başkanı Selçuk Arslan’ı makamında ziyaret etti. Burada Yalova ve Düzce illeri arasında sürdürülebilecek ortak çalışmalar da gündeme geldi. Ardından Düzce ilinde yer alan Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Fabrikasını ziyaret eden Vali Kaya, fabrika yetkililerinden de bilgiler aldı.
 

Bölgesel çalışmalar masaya yatırıldı

Toplantı, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu'nun sunumuyla başladı. Toplantıda, Yalova, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsayan bölgenin kalkınması için yapılan çalışmalar, 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılı planlamaları görüşüldü. Toplantıda ayrıca, MARKA'nın sürekli eğitim merkezi faaliyetleri, teknik destek programı, inovatif girişimcilik programı, risk ve kriz yönetimi söyleşileri gibi projeler ve etkinlikler de ele alındı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Vali Kaya, MARKA'nın bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirtti. Kaya, "MARKA, bölge kamu, özel sektör, sivil toplum kurum ve kuruluşları arasında iş birliği ve eşgüdümü sağlayarak, bölgenin potansiyelini ortaya çıkarmak ve rekabet gücünü artırmak için çalışmalar yürütüyor. Biz de Yalova olarak bu çalışmalara destek veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.