Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valiliği uyardı: Lütfen dikkat

Yalova Valiliği tarafından yapılan bilgilendirme paylaşımında vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulunuldu. Mevsim sıcaklıklarının normalin üzerinde seyrettiği bu günlerde, yanıcı maddelerin doğaya atılmaması gerektiğine dikkat çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 13:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Valiliği uyardı: Lütfen dikkat

Yalova Valiliği, yüksek mevsim sıcaklıklarının devam ettiği bu günlerde vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan bilgilendirmede, özellikle yanıcı maddelerin doğaya atılmaması gerektiği vurgulandı.

Sıcak hava koşullarının, yangın riskini artırabileceğini belirten Valilik, vatandaşların çevreye karşı duyarlı olmalarını ve özellikle ateşle temas edebilecek malzemeleri doğaya atmamaları gerektiğini ifade etti. Yalova Valiliği tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, ‘’Meteorolojik verilere göre ilimizde; hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren mevsim normallerinin üstünde seyretmesi beklenmektedir. Düşük nem ve yüksek sıcaklık orman yangınlarında yüksek risk oluşturmaktadır. Orman ve anız yangınlarına neden olabilecek davranışlardan lütfen uzak duralım; anız yakmayalım, atıkları toplayalım, izmarit atmayalım ve ateş yakmayalım.’’

Yalova Valiliği, bu tür uyarıların dikkate alınmasının hem çevrenin korunması hem de can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından önemli olduğunu belirtti. Vatandaşların bu konuda gereken özeni göstermeleri bekleniyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.