Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Uzmanlar Koleji Okul Aile Birliği; “Deprem Bölgesindeki Çocuklarımızı Unutmadık”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkilerini yaşayan, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa olmak üzere 11 ilde, yaklaşık 3 milyon 920 bin öğrenci ve 220 öğretmen ile depremzede halkın yaralarının sarılması için bir seferberlik anlayışı içerisinde faaliyetler yürütülmüştü.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 17:19
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Uzmanlar Koleji Okul Aile Birliği; “Deprem Bölgesindeki Çocuklarımızı Unutmadık”

Milli Eğitim Bakanlığı’nca 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketinin ardından devlet teşkilatı, STK lar, dernekler, sivil toplum kuruluşları, okul aile birlikleri, şirketler tüm ülke tek yürek tek yumruk oluşturmaya devam etti.

Yalova Özel Uzmanlar Koleji Okul Aile Birliği ise depremin seneyi devresinde; depremzede öğrencileri unutmadı. 1.Dönem Sonu kampüslerinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen liseleri olarak tüm kampüslerinde bir kermes gerçekleştirdiler.

Depremzede çocuklara okul kırtasiye malzemesi, kitap, defter ve ayakkabı yardımında bulundular.

Paylaşma duygusunun en güzel öğrenme şeklinin yaparak yaşayarak öğrenileceğinden bahseden Uzmanlar Koleji Yöneticileri "bu değerli projeye desteklerden dolayı okul velilerimize, öğrencilerimize ve okul aile birliğimize sonsuz teşekkür ederiz" dediler.

Her zaman akademik başarılarıyla ismini duyuran Uzmanlar Koleji yöneticileri; "sosyal projelere son derece önem verdiklerini, eğitimin ayrılmaz parçası olan manevi değerleri daima ilk sırada tutacaklarının da altını çizdi.

Okul Aile Birliği ise bu projenin ilk adımının depremle başladığını ve her zaman yeni projelerle çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Burçak Tekin; proje boyunca çok duygulu anlar yaşadıklarını ve okul yönetiminin de kendilerine her zaman destek verdiğini sözlerine ekledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.