Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yeni öğretim üyesi

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunu uluslararası saygınlığa sahip olan Prof. Dr. Sibel Güler ile güçlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yeni öğretim üyesi

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Nöroloji Anabilim Dalına Prof. Dr. Sibel Güler’in katıldığını duyurdu. Güler, multiple skleroz (MS) ve Parkinson hastalığında yaptığı çalışmalarla da uluslararası tanınırlığı sahip bir bilim insanı.
Bursa doğumlu Prof. Dr. Sibel Güler, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. İyi derecede İngilizce bilen Güler, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde transkranial ve esktrakranial doppler eğitimi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde ise hareket bozuklukları, davranış nörolojisi ve multiple skleroz alanında eğitim aldı.

Prof. Dr. Sibel Güler, 2017-2018 yıllarında Londra’da University Collage London Hospital NHS /National Hospital for Neurology and Neurosurgery merkezinde aktif olarak görev yaptı. Uluslararası ve ulusal dergilerde birçok makalesi yayınlanan ve MS ve Parkinson hastalığında ilk akla gelen hocalardan biri olan Güler’in Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde göreve başlaması da memnuniyetle karşılandı.
Dekan Arıca, yeni öğretim üyesine görevinde başarılar dileyerek, “Tıp Fakültemize katkı sağlayacak değerli bir hocamız daha oldu. Nöroloji Anabilim Dalımızın gücüne güç kattık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.