Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi ile İDO arasında öğrenciler için indirim protokolü imzalandı

Yalova Üniversitesi ile İDO arasında gerçekleştirilen toplantıda personel ve öğrenciler için indirim protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi ile İDO arasında öğrenciler  için indirim protokolü imzalandı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilere yönelik olarak seyahatlerde indirim uygulanmasına yönelik protokol imzalandı.

  Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile İDO Genel Müdürü Murat Orhan tarafından imzalanan protokol törenine, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Hamit Er, Genel Sekreter Vekili Yalçın Tokay ve Yalova Üniversitesi Genel Koordinatörü Sıddık Badıllı’da katılım sağladı.

 

Promosyon Kodu Kullanılacak

Rektör Bahçekapılı atılan imzaların ardından yapılan anlaşmanın, Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerine hayırlı olması temennisinde bulunarak üniversite personel ve öğrencilere bu indirim imkânını sağladıkları için İDO Genel Müdürü Murat Orhan’a teşekkür etti. Söz konusu olan protokolün uygulanması için Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin İDO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden isim-soy isim ve sicil/öğrenci numarası üzerinden üye olarak bilet ödeme sayfasında kendilerine verilen promosyon kodunu tanımlayarak indirim elde edebileceklerini ifade etti.

Haber/ Murat Can Aytemur

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.