Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi hukuk öğrencilerine ilk dersi Profesör Hüseyin Hatemi verdi

2024-2025 akademik yılına giren Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Prof. Dr. Hüseyin Hatemi'nin verdiği açılış dersi ile öğrencilerine hem ilham hem de yol gösterici tavsiyeler sundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 13:32
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Üniversitesi hukuk öğrencilerine ilk dersi Profesör Hüseyin Hatemi verdi

Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2024-2025 akademik yılını anlamlı bir açılışla karşıladı. Türkiye’nin önde gelen hukukçularından Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Mehmet Okur Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış dersinde öğrencilere hitap etti. Programa, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Cahit Külekçi'nin yanı sıra fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yoğun ilgi gören derste, Prof. Dr. Hatemi uluslararası hukukun işlevsiz hale geldiğine dikkat çekerek Gazze'de yaşanan katliamlara vurgu yaptı.

Hukuk biliminin temel ilkeleri, adaletin sağlanması ve toplum düzeninin korunmasındaki kritik rolü hakkında kapsamlı bilgiler paylaşan Hatemi, öğrencilere hukuk yolculuklarında ışık tutacak tavsiyelerde bulundu.

Dersin sonunda Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Prof. Dr. Hüseyin Hatemi’ye katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.