Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Aden Üniversitesi ile iş birliğine imza attı

Yalova Üniversitesi ve Yemen’de bulunan Aden Üniversitesi’nin iş birliği yapılmasına imkân sağlanan protokol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Aden Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkhader N. Laswar tarafından imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2023 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi Aden Üniversitesi ile iş birliğine imza attı

İş birliği içinde bulunan üniversitelerde, protokol kapsamında karşılıklı olarak yüksek lisans fırsatları sağlanılacak. Her iki üniversitedeki lisans öğrencilerine, zamanında hazırlanacak değişim fırsatları sunulacak. Gerçekleştirilen görüşmede, uluslararası bilimsel konferans, sempozyum ve çalıştaylar düzenlenmesi, ortak araştırma projelerinin hayata geçirilmesi araştırmacıların, personelin ve öğrencilerin değişimi gibi konularda iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Yalova Üniversitesi’nin Rektörlük Senato salonunda gerçekleştirilen görüşme sonunda protokol imzalandı, ardından Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Aden Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkhader N. Laswar iki üniversitenin iş birliği anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Murat Can Aytemur / Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.