Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Türk Eğitimsen'den Cumhuriyet Kutlaması

Türk Eğitim-Sen Yalova Şubesi, Cumhuriyet’in 100. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir etkinlik düzenledi. Atatürk anıtına çelenk sunan şube başkanı Mustafa Deviren, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkacaklarını ve Atatürk’ün izinde yürüyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Türk Eğitimsen'den Cumhuriyet Kutlaması

Türk Eğitim-Sen Yalova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte, şube başkanı Mustafa Deviren, Atatürk anıtına çelenk sundu ve bir açıklama yaptı. Deviren, Cumhuriyet’in Türk milletinin en güzide ve en muazzam eseri, Türk Mucizesi’nin şeref nişanesi olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet’in ilmin, fennin ve aklın ışığında, demokratik bir izanla ikinci yüzyıla taşınması gerektiğini belirten Deviren, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmeyi miras bırakan Başöğretmen Atatürk’ün izinden ayrılmayacaklarını ifade etti. Deviren, Cumhuriyet’e husumet besleyen ve bölücülük tohumları ekmeye çalışan köhne zihniyetin emellerinin boşa çıkartılacağını kaydederek, Cumhuriyet’i kuran kurtarıcı ve kurucu irade ile şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.