Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Tıp Fakültesi’ne iki yeni hekim

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi, kadrosunu her geçen gün aralarına katılan yeni hekimlerle güçlendirmeyi sürdürüyor. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, iki yeni hekimin daha kadroya katıldığını duyurdu. Arıca, “Kulak Burun Boğaz ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanlarında uzman olan hocalarımız, ilimizde ve çevre illerde sağlık hizmeti verecekler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Tıp Fakültesi’ne iki yeni hekim

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tıp Fakültesine Kulak Burun Boğaz ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanlarında iki yeni hekim atandı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, yeni atanan hekimleri kamuoyuna tanıttı.

Dekan Arıca, yaptığı açıklamada, “Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında Öğretim Üyesi Op Dr Mehmet Ali Say ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Öğretim Üyesi Dr Taner Adigüzel, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmaya başladılar. Hekimlerimizin uluslararası bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. Rinoplasti, burun estetik ameliyatları, baş-boyun kanser cerrahisi, endoskopik ameliyatlar, çocuk KBB ameliyatları, horlama cerrahisi, ses teli ameliyatları, çocuk yoğun bakım, yenidoğan ileri düzey yoğun bakım gibi konularda uzmanlaşmışlardır. Yalova iline ve çevre illere hizmet verecek olan hekimlerimizin katkılarıyla Tıp Fakültemizin kalitesini daha da arttıracağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.