Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ticaret Odası üyerine eğitim indirimi... YTSO üyelerine eğitimde büyük fırsat!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile Polinom Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı. Protokole göre, YTSO üyeleri Dilbil Kişisel Gelişim Kursu, Polinom Kurs, Kitap Cafe ve Koçluk Hizmetleri’nde yüzde 20 oranında eğitim indiriminden yararlanabilecek

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Ticaret Odası üyerine eğitim indirimi... YTSO üyelerine eğitimde büyük fırsat!

Protokolü YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile Polinom Eğitim Kurumları Müdürü Uğur Güleçyüz imzaladı. Protokol, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemlerine ait liste fiyatları içindeki eğitim ücretleri üzerinden geçerli olacak.
YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, protokolün imza töreninde yaptığı açıklamada, üyelerine yönelik eğitim hizmetlerine önem verdiklerini belirtti. Demiryürek, “YTSO olarak üyelerimizin gelişimine katkı sağlamak için çeşitli eğitim programları düzenliyoruz. Ayrıca, Polinom Eğitim Kurumları gibi kaliteli ve güvenilir kurumlarla iş birliği yaparak üyelerimize indirimli eğitim imkanı sunuyoruz. Bu protokolle, üyelerimiz Dilbil Kişisel Gelişim Kursu, Polinom Kurs, Kitap Cafe ve Koçluk Hizmetleri’nde yüzde 20 oranında indirimden faydalanabilecek. Bu hizmetlerden hem kendileri hem de aileleri yararlanabilecek. Üyelerimize hayırlı olsun” dedi.
Polinom Eğitim Kurumları Müdürü Uğur Güleçyüz ise, YTSO ile yaptıkları protokolden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Güleçyüz, “Polinom Eğitim Kurumları olarak Yalova’da eğitimin kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Dilbil Kişisel Gelişim Kursu, Polinom Kurs, Kitap Cafe ve Koçluk Hizmetleri’nde verdiğimiz eğitimlerle öğrencilerimize ve yetişkinlere farklı alanlarda destek oluyoruz. YTSO ile yaptığımız protokolle, bu hizmetlerden daha fazla kişinin yararlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. YTSO’ya bu iş birliği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.