Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ticaret Odası TOGG'a kavuştu! Yalova'nın ilk TOGG makam arabası hayırlı olsun...

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u teslim aldı. TOBB öncülüğünde 81 ilden 365 oda ve borsa başkanının katıldığı kura çekimi sonucunda TOGG’un alan YTSO böylece ilde makam aracını TOGG'a dönüştüren ilk kurum oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 06:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 06:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Ticaret Odası TOGG'a kavuştu! Yalova'nın ilk TOGG makam arabası hayırlı olsun...

TOBB öncülüğünde 81 ilden 365 oda ve borsa başkanının katıldığı kura çekimi sonucunda TOGG’un alan YTSO böylece ilde makam aracını TOGG'a dönüştüren ilk kurum oldu.
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın (YTSO) oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde 81 ilden 365 oda ve borsa başkanının katıldığı kura çekimi sonucunda YTSO, TOGG’un sahibi oldu.

Oda Teslim Aldı

YTSO Genel Sekreteri Taner Eriş, yaptığı açıklamada, yerli otomobil TOGG’u teslim almanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Eriş, “Bu önemli aracın Yalova Ticaret ve Sanayi Odamıza teslim edilmesi, ülkemiz sanayisinin ve üretiminin gücünü bir kez daha göstermektedir. Odamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Eriş, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, tüm TOGG çalışanlarına ve tüm yatırımcı kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.