Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ticaret Odası'ndan Sanal Ofis atağı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO binasının en üst katında bulunan yerin restoran yapılmasından vazgeçildiğini burada üye şirketlerin yer alacağı bir sanal ofis oluşturma projesini hayata geçirmek istediklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Ticaret Odası'ndan Sanal Ofis atağı

YTSO yeni bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Odanın yabancı üyeleri için binanın en üst katında bir sanal ofis oluşturulacak ve firmalar buralara taşınacak. İlk meclis toplantısında burası ile ilgili kararı alacaklarını ve hızla çalışmalara başlayacaklarını dile getiren YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, “13 meslek grubunda toplamda 7 bin 480 üye var. Bunların 6 bin 800’ü aktif şirketlerden oluşuyor. Bunun yaklaşık bin tanesi ise yabancı şirketler. Çoğunluğu konut almak üzere kurulmuş şirketler. Ama aralarında üretim yapmak için de kurulmuş olanları var. Bu çerçevede binamızın en üst katındaki bölümü de sanal ofis yapma kararı aldık.

Bu bine yakın yabancı şirketlerin hepsinin adresi ev adresi. Bu yabancı şirketlerin adreslerini YTSO’nun üst katında yapacağımız bu sanal ofise taşımak gibi bir düşüncemiz var. Ama sonrasında diğer üyelerimiz de bu sanal ofisten yer kiralamak istediklerini ifade ettiler. İlk meclis toplantımızda da bunun kararını alacağız. Ardından da YTSO binasının en üst katındaki bu yeri sanal ofis yapma çalışmasının startını vereceğiz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.