Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal’de yılbaşı yoğunluğu! Termal'de tesisler yüzde yüz doluluğa ulaştı

Termal ilçesinde yer alan ve Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıca İşletmeleri yılbaşı yoğunluğu yaşıyor. Tesislerde yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 10:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal’de yılbaşı yoğunluğu! Termal'de tesisler yüzde yüz doluluğa ulaştı

Bayramlarda ve tatillerde oldukça büyük rağbet gören Termal Kaplıca İşletmeleri, 2023 yılının sona ereceği ve 2024 yılını karşılayacağımız şu günlerde adeta akına uğruyor. Yeni yıla Termal’in doyumsuz doğası ve kaplıcaların sağlık vadeden ortamında huzurla girmek isteyen vatandaşlar Termal Kaplıcalarını tercih ediyorlar. Tesislerde aralık ayının başında başlayan rezervasyonların ayın ortalarında en üst seviyeye vardığını dile getiren İşletme Müdür Yardımcısı Reşit Yeşil, “Kaplıcalarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşının en gözde mekanlarından birisi durumunda yeni yıla yaklaşık 10 gün kala tesislerimizdeki tüm rezervasyonlar tamamlandı ve yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. Burada misafirlerimizin 2024 yılına en iyi şekilde girmelerini, eğlenmelerini ve stres atmalarını sağlayacak, onlara unutamayacakları bir yılbaşı yaşatacağız” dedi. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Termal Kaplıcalarını tercih ettiğini ifade eden Ferhat Varol adlı vatandaş, “Termal Kaplıcalarına İstanbul’dan geliyorum. Her yıl yılbaşında burasını tercih ediyoruz. Hem İstanbul’a çok yakın hem de doğası ve şifalı sıcak suları ile muhteşem bir yer. Bu yıl da yoğunluk olacağını düşündüğümüzden günler öncesinden rezervasyon yaptırdık. İyi ki de böyle yapmışız yoksa kapasitesi dolacak ve yer bulamayacakmışız. Termal’i görmeyenler varsa buraya davet ediyorum” diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.