Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Subaşı’nda ücretsiz deneme sınavı

Subaşı Belediyesi, beldedeki 8. sınıf öğrencilerine Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlıklarında destek olmak amacıyla ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:32
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Subaşı’nda ücretsiz deneme sınavı

Subaşı Belediyesi tarafından organize edilen sınav, beldedeki tüm 8. sınıf öğrencilerine açık hale getirildi. Sınav, Milli Eğitim müfredatına uygun şekilde hazırlandı ve öğrenciler kendi okullarında sınava girdiler.

Okulları ziyaret eden ve sınav öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ise, “Subaşı Belediyesi olarak, beldemizdeki öğrencilerimize her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz için ücretsiz deneme sınavı düzenledik. Bu sınav, öğrencilerimizin sınav deneyimi kazanmalarını ve eksiklerini görmelerini sağlayacak. Öğrencilerimizin başarıya ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Sınava giren öğrenciler, deneme sınavı için Subaşı Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Öğrenciler, sınavın kendileri için faydalı olduğunu ve LGS'ye daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacağını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.